event-stadsparken

Stadsparken

Här finns attraktiva ytor för dig som säljer blommor, souvenirer, presentartiklar, barnprylar, lokalt och regionalt producerade produkter såsom hantverk och ätbart som är kul att botanisera bland för såväl besökare som deltagare. Helt enkelt, för dig som säljer allt förutom sportkonfektion, energiprodukter, cyklar och cykeltillbehör. Detta är ett centralt läge mellan start och mål, i Motalas välbesökta stadspark. Förutom att erbjuda våra deltagare ”bra att ha”- grejer, souvenirer och minnen så ska vi skapa ett utbud som fokuserar på det barnfamiljerna tycker är kul eller behöver för att uppehålla sig på eventområdet – på ett enkelt och smidigt sätt.

Viktigt att veta: Yta avsedd för tält, på gräs. Hyra av tält, golv, mässmatta mm går att lösa genom oss efter bokning. Fordonsförbud gäller i parken. Som eventmedverkare förbinder du dig att hålla öppet fredag-söndag samt torsdag-lördag enligt de officiella öppettiderna för att området ska kännas öppet och tillgängligt och locka flera nya besökare. Parkering och lagring sker utanför området så var ute i god tid innan avspärrning av området och evenemangsområdet öppnar. Ett tips är också att ta med en säckkärra för att enkelt kunna transportera saker mellan din parkering/lagerhållning och eventytan, men också för att kunna köra bort skräp under dagen till evenemangsområdets sopkärlstationer.

Detta ingår: 9 m² yta på gräs inkl. 220V-uttag. Möjlighet till synlighet i Vätternrundans eventguiden med t.ex. ett erbjudande. Deadline 15 apr. Lanseras i maj och marknadsförs av Vätternrundan före och under arrangemanget.

Riktpris: 800-1500 kr/kvm beroende på placering.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!