event-matomrade

Matområdet, Stadsparken

Det blir ingen folkfest utan ett riktigt matområde! Denna del av parken ska vara ett komplement till det matutbud som erbjuds av Motalas lokala krögare, med fokus på ”grab and go”-mat, snacks, dryck, fika, kaffe och glass. Det ska finnas något för alla och här samlas både cyklister, stadsbor och medföljande för en smakupplevelse och trevligt atmosfär. Ett riktigt drömläge för både utställare och besökare då matområdet ligger i centrum för Stadsparken och precis i anslutning till målet.

Viktigt att veta: Yta på gräs i Stadsparken. Här råder fördonsförbud så platserna är i första hand för tält, men det finns ett fåtal platser på asfalt. Därför är det extra viktigt att du skickar med en bild på din eventsetup med information om mått och andra behov i samband med din bokning. Hyra av tält, golv, mässmatta mm går att lösa genom oss efter bokning. Som eventmedverkare förbinder du dig att hålla öppet fredag-söndag samt torsdag-lördag enligt de officiella öppettiderna för att området ska kännas öppet och tillgängligt och locka flera nya besökare. Parkering för lagerfordon finns utanför evenemangsområdets avspärrningar, så var ute i god tid. Ett tips är också att ta med en säckkärra för att enkelt kunna transportera saker mellan din parkering/lagerhållning och eventytan, men också för att kunna köra bort skräp under dagen till evenemangsområdets sopkärlstationer.

Detta ingår:  12 kvm² yta att vara på inkl. el (16A). I första hand avsett för tält. Finns ett fåtal platser för matfordon. Möjlighet till synlighet i Vätternrundans eventguiden med t.ex. ett erbjudande. Deadline 15 apr. Lanseras i maj och marknadsförs av Vätternrundan före och under arrangemanget.
Riktpris: 800-1200 kr/kvm beroende på placering.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!