event-cykeltorget

Cykeltorget

Säkra din närvaro under Sveriges största cykelmotionslopp. Här är ambitionen att samla premiumvarumärken för alltifrån nybörjaren till den erfarna cyklisten. Cykeltorget är en mötesplats för medvetna cyklister och nyfikna förstagångsåkare och besökare som vill utforska de senaste cykeltrenderna, prova på nya modeller av cyklar, hjälmar och tillbehör samt få inspiration till sin egen cykling. Vi erbjuder eventytor på Cykeltorget och i Stadsparken beroende på vilken typ av aktivering du som cykelvarumärke vill göra. Ytorna är i första hand avsedda för demo och kreativa aktiveringar.

Viktigt att veta: Yta på asfalt avsedd för såväl tält som eventsetups på hjul. I stadsparken erbjuds eventytor på gräs avsedda för tält. Hyra av tält, golv, mässmatta mm går att lösa genom oss efter bokning. Som eventmedverkare förbinder du dig att hålla öppet fredag-söndag samt torsdag-lördag enligt de officiella öppettiderna för att området ska kännas öppet och tillgängligt och locka flera nya besökare. Parkering för  lagerfordon finns utanför evenemangsområdets avspärrningar, så var ute i god tid. Ett tips är också att ta med en säckkärra för att enkelt kunna transportera saker mellan din parkering/lagerhållning och eventytan, men också för att kunna köra bort skräp under dagen till evenemangsområdets sopkärlstationer.

Detta ingår: 25 m² utställningsyta på asfalt (eller gräs i Stadsparken)  inkl. el (16A). Möjlighet till synlighet i Vätternrundans eventguiden med t.ex. ett erbjudande. Deadline 15 apr. Lanseras i maj och marknadsförs av Vätternrundan före och under arrangemanget.

Riktpris: 20 000 kr + 800-1200 kr/kvm för tillkommande yta, beroende på placering.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!