Forum Vätternrundan 2023

Cykellogistikens möjligheter och utmaningar

FYSISKT MÖTE

Den här dagen riktar sig till dig som tillverkar, köper, använder eller planerar att använda lastcyklar i din verksamhet eller till dig som planerar framtidens stadsmiljö med lastcyklar. Branschträffen arrangeras av Cykelbranschen i samarbete med Motala kommun, Vätternrundan och Cykelcentrum | VTI. Under en heldag får du ta del av matnyttig information och ges möjlighet till kvalitativt utbyte med nyckelpersoner från cykel-, distribution-, omsorg- och hantverkbranscherna samt politiken.

Datum: 2023-06-13
Plats: Business Point, Motala Folkets hus.
Seminarievärd: Cykelbranschen.
Arrangör: Vätternrundan i samarbete med Motala kommun, Region Östergötland och Cykelcentrum | VTI.
Deltagarbiljett: 495 kr/person. Vid ej anmäld frå
Anmälan: Är stängd.

Möt personerna

Hugo Wolgers, VD och en av grundarna till Cyklande Rörmokaren
Vi tröttnade på att sitta i bilköer. Samtidigt så insåg de att vi kommer fram både snabbare, och miljövänligare på cykeln. Att de är i ständig rörelse gör också att de kommer fram pigga till arbetet. Allt som allt gynnar det både kunden, företaget och miljön att låta bilen stå.

Johan Vedin, Produktionschef och en av grundarna till MoveByBike
Sedan starten 2012 har MoveBybike varit en pionjär inom cykellogistik och gröna transporter och är idag ett noterat bolag med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Daniel Mäkinen, VD Monark Exercise AB, Ordförande Cykelbranschen, medlem i CIE Expert group on cargo bikes & cycle logistics
Monark Exercise är baserade i Vansbro och tillverkar lastcyklar under varumärket Monark Cargo och en etablerad leverantör till hela lastcykelmarknaden från Postnord till Ekbergstäd.

CIE - Cycling Industries Europe är rösten för cykelbranschen, som aktivt främjar sektorn i Europa och över hela världen.

Preliminärt program

SEMINARIEVÄRD

ARRANGÖR