Forum Vätternrundan 2023

Boka eventyta under Cykelveckan 2023

Här nedanför hittar du beskrivningar av de olika områdena. Fyll i intresseformuläret för det området som passar dina behov bäst och berätta vad du vill uppnå!

Observera: Antalet utställarplatser är begränsat och urval kommer göras löpande för att få en så bra mix av utställare som möjligt. De första bokningarna bekräftas i februari månad och sker därefter löpande.

utstallare_a

Eventområde A, Hamnparkeringen

Detta ingår: 25 m² utställningsyta inkl. el (16A).
Detta ingår inte: Tält. Medtag eget tält eller låt Vätternrundan återkomma med en offert.

För dig som vill vara med och bygga Sveriges största utomhuscykelmarknad tillsammans med våra partners.  Här erbjuder vi goda demomöjligheter för att visa dina produkter och tjänster. Här finns ett begränsat antal platser, centralt beläget intill vår huvudsponsor Stadiums välsorterade eventbutik. Flödet är som störst innan loppen när våra deltagare hämtar sina nummerlappar. Vi kommer också annonsera om cykelmarknaden för att dra besökare från regionen. Här finns också en ”provrondell” där dina kunder kan testa era produkter. Rondellytan går också att tinga för officiella programpunkter som t.ex. ”tips för att underhålla din cykel” eller ”så här väljer du rätt storlek på din barncykel”. Här gör vi urvalet i förhållande till de partners och exklusiviteter som föreligger så vi får en så bra mix som möjligt mellan utbud och varumärken, för att säkerställa att det finns något för alla – såväl nytt som begagnat och hyrservice. Som utställare här förbinder du dig att hålla öppet fredag-måndag samt torsdag-lördag kl. 10.00-18.00. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Pris helg 1 & 2: 15 000 kr exkl. moms (värde 20 000 kr)

utstallare_b1

Eventområde B1, stadsparken

Detta ingår: 9 m² yta inkl. 220V-uttag.
Detta ingår inte: Tält. Medtag eget tält eller låt Vätternrundan återkomma med en offert.

För dig som säljer allt förutom cyklar och cykeltillbehör. Det kan vara blommor, souvenirer, presentartiklar, barnprylar, lokalt och regionalt producerade produkter såsom hantverk och ätbart som är kul att botanisera bland för såväl besökare som deltagare. Detta är ett centralt läge mellan start och mål, i Motalas välbesökta stadspark. Förutom att erbjuda våra deltagare ”bra att ha”- grejer, souvenirer och minnen så ska vi skapa ett utbud som fokuserar på det barnfamiljerna tycker är kul eller behöver för att uppehålla sig på eventområdet –  på ett enkelt och smidigt sätt. Som utställare här förbinder du dig att hålla öppet fredag-måndag samt torsdag-lördag kl. 10.00-18.00. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Pris helg 1 & 2: 2 000 kr exkl. moms (värde 7 200 kr) + royalty på viss del av försäljningen.

utstallare_b2-alt

Eventområde B2, Stora torget

Ingår: 9 m² yta inkl. 220V-uttag.
Detta ingår inte: Tält. Medtag eget tält eller låt Vätternrundan återkomma med en offert.

Mitt i centrum, intill det välbesökta startområdet och lokala butiker och restauranger, har vi en flera utställarplatser. Här tänker vi torghandel och festivalerbjudanden! Ett perfekt område för dig som lokal näringsidkare som vill flytta ut din verksamhet under Cykelveckan eller för dig som säljer lokalt producerade produkter. Som utställare här förbinder du dig att hålla öppet fredag-måndag samt torsdag-lördag kl.10-18.00. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Pris helg 1&2: 2 000 kr exkl. moms (värde 7 200 kr) + royalty på viss del av försäljningen.

utstallare_matomrade

Matområde Stadsparken

Ingår: 25 m² yta att vara på inkl. el (16A).
Detta ingår inte: Tält. Medtag eget tält eller låt Vätternrundan återkomma med en offert.

Det blir ingen folkfest utan ett riktigt matområde! Denna del av parken ska vara ett komplement till det matutbud som erbjuds av Motalas lokala krögare, med fokus på ”grab and go”-mat, snacks, dryck eller varför inte glass? Som utställare får du inte ha en eventsetup på hjul, pga. det förbud som finns i Stadsparken. Det ska finnas något för alla och här samlas både cyklister, stadsbor och medföljande för en smakupplevelse och trevligt atmosfär. Ett riktigt drömläge för både utställare och besökare då matområdet ligger i centrum för Stadsparken och precis i anslutning till målet. Som utställare här förbinder du dig att hålla öppet fredag-måndag samt torsdag-lördag kl. 12.00-20.00. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Pris helg 1&2: 2 000 kr exkl. moms (värde 20 000 kr)

utstallare_barnomrade

Barnområdet

I Stadsparken kommer det finnas ett barnområde som vi vill fylla med roliga rörelseaktiviteter för att regionens och medföljandes barn ska ha roligt under tiden de är hos oss. Är du ett företag eller förening som arbetar med folkhälsa och rörelseaktiviteter för barn? Då är du välkommen att kontakta oss. Förutom att skapa en bra mix av cykel- och andra rörelseaktiviteter så kommer här att finnas ett väderskydd dit barnfamiljer, deltagare och andra besökare kan söka, regn- och solskydd.  Det kommer också finnas ett prispodie som kan användas som scen för officiella programpunkter. Är du intresserad av att vara utställare i barnområdet eller bidra med programpunkter? Som utställare här förbinder du dig att hålla öppet fredag-måndag samt torsdag-lördag kl. 10.00-17.00.  Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi saken!

utstallare_ovriga

Övriga eventytor

Intill målgången i slänten intill Folkets hus och utmed vattnet har vi flera eventytor som i första hand är dedikerade till våra partners eventaktiveringar och för att skapa andningshål dit våra deltagare och besökare kan dra sig undan. Dessa offereras separat. Har du en idé eller upplägg som uppfyller kriterierna för dessa ytor så kommer vi att meddela dig i samband med utställarurvalet.

Kontakta oss för frågor på massa@vatternrundan.se.

VR-2022-mal_861-1024x624

Mingelplats branschseminarie

Landsväg och cykelturism - är det verkligen raka spåret?
Torsdagen den 15 juni kör vi seminariet ”Landsväg och cykelturism - är det verkligen raka spåret?” På den här specialkonferensen ser vi närmare på de möjligheter och hinder som finns för att utveckla kombinationen.

I samband med detta erbjuder vi mindre eventytor i foajén till Vätternrundan Business Point (Folkets hus). I utställarpriset ingår ett ståbord och två ståbordsstolar. Det kommer finnas utrymme att ställa upp en egen backdrop och exponering om man vill.

Plats: Business Point, Folkets hus, Motala
Datum: 15 juni
Tid: 09:00-17:30
Pris: Utställare mingelplats Business Point 2500 kr

Kontakta oss för frågor på massa@vatternrundan.se.

Boka eventyta

  • Hidden
  • Kontaktuppgifter

  • Inloggningsuppgifter

    Ett konto där du kan hantera dina bokningar kommer att skapas när du skickar in din bokning. Välj ett användarnamn och ett lösenord.