event-barnomradet

Barnområdet

I Stadsparken kommer det finnas ett barnområde som vi vill fylla med roliga rörelseaktiviteter för att regionens och cyklisternas medföljande barn ska ha roligt under tiden de är hos oss och bli inspirerade till rörelse. Är du ett företag eller förening som arbetar med folkhälsa och rörelseaktiviteter för barn? Då är du välkommen att kontakta oss. Förutom att skapa en bra mix av cykel- och andra rörelseaktiviteter så kommer här att finnas ett väderskydd dit barnfamiljer, deltagare och andra besökare kan söka, regn- och solskydd.

Viktigt att veta: Yta på gräs i Stadsparken. Här råder fördonsförbud så platserna är i första hand för tält, men det finns ett fåtal platser på asfalt. Därför är det extra viktigt att du skickar med en bild på din eventsetup med information om mått och andra behov i samband med din bokning. Hyra av tält, golv, mässmatta mm går att lösa genom oss efter bokning. Som eventmedverkare förbinder du dig att hålla öppet fredag-söndag samt torsdag-lördag enligt de officiella öppettiderna för att området ska kännas öppet och tillgängligt och locka flera nya besökare. Parkering för lagerfordon finns utanför evenemangsområdets avspärrningar, så var ute i god tid. Ett tips är också att ta med en säckkärra för att enkelt kunna transportera saker mellan din parkering/lagerhållning och eventytan, men också för att kunna köra bort skräp under dagen till evenemangsområdets sopkärlstationer.

Detta ingår:  Offereras från fall till fall.  Möjlighet till synlighet i eventguiden med t.ex. ett erbjudande. Deadline 15 apr. Lanseras i maj och marknadsförs av Vätternrundan före och under arrangemanget.

Riktpris: 800-1200 kr/kvm beroende på placering.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!